Nattlig lycka

Klockan go vänner är 10 i 4 på morgonen och jag borde därvid lägga mitt vackra huvud på kudden. Men världen är så vacker just nu. Ute börjar försiktigt små blyga fåglar kvittra, solen kommer alldeles strax fram, dess förband gryningen har redan börjat spela. Jag sitter och andas den klara doften av frisk luft. Inte kan man lägga sig till sömns då?


Har suttit och pratat med en rasande trevlig männska på nätet, timmarna gick, jag har rökt cigg på cigg, öppnat en och annan öl, njutit av tanken på morgondagen och varit nästan lycklig en stund.


På tisdag åker jag med buss till Halmstad med Polaren R för att titta på Elfsborg, runt den 20:de åker jag med tåg eller om det blir buss till Trollhättan med före detta frun för att vandra längs med kanalgatan under Fallens dagar, ett värdigt slut på vårt äktenskap.


I morgon? Jag vet inte så noga, men jag har en massa tid att spendera, lite pengar på fickan och är så förbannat glad över att leva så vad som än händer så blir det nog bra.


Gruppkram mina vänner. Jag vill ha en gruppkram medan ljuset ökar allt som tiden går och harar skuttar mellan trädgårdarna här nere i stugbyn. Låt oss tycka om varandra.

Träffar: 0