Nattliga funderingar kring maskiner och sömn.

Klockan är 04:51 och jag är vaken sedan en timma.

Dygnsrytmen är lite knas. Men det är ok. Den blir det då och då. Jag har haft någon vecka där jag behövt sova fler timmar än vanligt, tagit sovmorgnar till 09-tiden, men nu är jag tillbaka till en vettig (för mig) rytm där jag vaknar vid 4-tiden. Det är helt ok, jag trivs med det. Jag får mer gjort på det sättet. Visserligen lägger jag mig då för att sova vid 19-20:00 ungefär, men jag sover bättre och är mer produktiv under de perioderna.

Så nu dricker jag kaffe, har precis lagt in en snus och lyssnar på Robbie Williams nya skiva. Just love the guy. Mina tankar är redan framme vid dagens pass på gymmet, vi ska gå ett introduktionspass idag, där man får koll på alla maskiner. Det blir bra, då får vi mer val att göra. Jag har ju ett schema där nacke-rygg-bål är prioriterat, men lite benövningar och kanske lite fler bra kunskaper kan aldrig vara fel. Jag har alltid haft starka ben, även när jag var som pinnigast. Så jag vill mest hålla styrkan i dem. Måste ju vara bra för balansen.

SAMSUNG

För den har jag problem med. Ramlar nästan när jag ska springa på bandet, jag måste hålla i mig hela tiden vilket känns lite gubbigt. Men balans går ju att öva upp så jag letar övningar för just det, kom gärna med tips om du vet någon bra övning för det.

I övrigt grubblar jag på gåvor som inte var en gåva utan ett lån. Sådant retar mig. Ett löfte är ett löfte, jag har brutit för många sådana själv, så jag vet hur lätt det är att bryta ett. Jag vet hur lätt det är och jag har förstått hur irriterande det är att vara i andra änden, vara den som får ett löfte kastat i ansiktet. Jag vet ju att omvärlden inte litar på mig längre och jag förstår dem. Men ändå blir jag irriterad. Ingen idé att gå vidare in i den röran. Låt oss bara nöja oss med att jag blir sur.

Men nu har tiden gått, det är dags att klä sig känner jag. Dagens pw ligger bakom hörnet. Gårdagens feber verkar ha lagt sig till ro, för just nu mår jag bara fina fisken. Kanske var det kroppen som behövde boota om sig på något sätt.

Så det är ju bara att resa sig ur soffan och börjar dagen.

Träffar: 0