No bell book or candle Can get you out of this, oh no!

Keith Richards of the Rolling Stones in the ea...
Image via Wikipedia

Vissa saker vet man är till för en själv. När jag träffade min hund första gången visste jag direkt att den där skuttande galningen var min hund. När mina barn föddes förstod jag direkt att jag hade ansvar. När jag själv föddes? Ingenting.

Om jag vore 8 år igen och fick se mig nu skulle jag nog blivit livrädd. Livrädd men säker på att jag ville bli det jag är. Då ville jag bli Elvis. Jag var Elvis. Sen ville jag bli Lennon. Jag var Lennon. Keith Richards. Martin Gore. Vem som helst utom mig. Vad som helst utom mig. Ändå slogs jag, förnedrades för att vara mig. Det spottades på mig, slogs på mig, pissades [sic] på mig. Jag var jag och ingen annan. Jag var mig och ingen annan medan alla andra stackare levde kvar i att de var dem de ville vara. Förutom sig själva.

Så på något märkligt sätt har jag alltid gått min egen väg. Jag vet inte hur, jag vet varför. Allt händer av en anledning. Så skrivs låtar, melodier. Jag har hängt upp mitt liv på musik. Musik och ord. Så en text som är melodi är det bästa.

Den här är för mig. Den gjordes för mig. För länge sedan, när jag var liten. Men det gäller JUST nu.

httpv://www.youtube.com/watch?v=NDI_PSJebUY

 

I’m scared, I’m scared, I’m scared,
I’m scared, so scared.
I’m scared, I’m scared, I’m scared,
As the years roll away,
And the price that I paid,
And the straws slips away.

You don’t have to suffer,
It is what it is,
No bell book or candle,
Can get you out of this, oh no!

I’m scarred, I’m scarred, I’m scarred.
I’m scarred, uh huh,
I’m scarred, I’m scarred, I’m scarred.
Every day of my life,
I just manage to survive,
I just wanna stay alive.

You don’t have to worry,
In heaven or hell,
Just dance to the music,
You do it so well, well, well!

Hatred and jealousy, gonna be the death of me,
I guess I knew it right from the start,
Sing out about love and peace,
Don’t wanna see the red raw meat,
The green eyed goddamn straight from your heart.

I’m tired, I’m tired, I’m tired,
Of being so alone,
No place to call my own,
Like a rollin’ stone.

Träffar: 0