No I won’t shed a tear Just as long as you stand, stand by me

Ska jag vara ärlig? Jo, det sägs att man ska vara det. Jag har lärt mig att så skall vara för att behålla förståndet. Så jag är väl det då.

Ärligt talat. Jag tror inte jag fixar det här. Jag är rätt övertygad om att jag inte gör det. Jag vet att jag inte gör det. Sorry alla som vill säga “jag trodde väl så”. Jag förlåter er för att ni säger så. Det gör nog mer ont i er att jag gör det än att jag faller ut i angrepp. Ni vet inte bättre.

Så i morgon tror jag, jag vet inte än, men jag får ingen luft, jag får ingen luft, jag får ingen luft och tungan domnar. I morgon så är det jag som inställer mig hos AF, Sen är det jag som inställer mig på psykakuten. Man bara låtsas så länge.

Ärligt talat. Jag vet att så många vill se mig falla. Men det är mer än er som stöttar mig. Fan, jag har fått ett nätverk. Ett närverk. Twitter, Facebook, bloggen har gett mig en framtid. Så i morgon ska jag vara stark och svag samtidigt.

Ingen får se mig gråta. Förutom världen.

Som alltid, videon, texten betyder något för mig, för texten jag precis skrev.

httpv://www.youtube.com/watch?v=O4_ghOG9JQM

When the night has come
And the land is dark
And the moon is the only light we see
No I won't be afraid
No I won't be afraid
Just as long as you stand, stand by me 

And darling, darling stand by me
Oh, now, now, stand by me
Stand by me, stand by me 

If the sky that we look upon
Should tumble and fall
And the mountain should crumble to the sea
I won't cry, I won't cry

No I won't shed a tear
Just as long as you stand, stand by me 

And darling, darling stand by me
Oh, stand by me
Stand by me, stand by me, stand by me 

Whenever you're in trouble won't you stand by me
Oh, now, now, stand by me
Oh, stand by me, stand by me, stand by me 

Darling, darling stand by me
Stand by me
Oh stand by me, stand by me, stand by me

 

Träffar: 0

2 tankar på “No I won’t shed a tear Just as long as you stand, stand by me”

  1. Hallo siss.

    Jo, den där jävla båten borde fan sjunkit vid det här laget. Men ser man på, vi flyter än. Nu är det bara resten av livet kvar.

    TACK!!!!!

Kommentarer är stängda.