Nobody told me.

2012-01-08

13:11:40


Är trött.

Tunga ögonlock, rykande kaffe. Inga tankar, inget som sker. Bara ren klar tystnad och mjuka känslor. Morgonen är en vacker tid, oavsett när den inträffar. Tiden, de där minutrarna innan världen klivit in i livet, är underbar. Det finns ingen ångest i att vakna lugnt på morgonen.

Kan man få morgnar på recept tro? Jag skulle behöva det nu. För även om dagarna är höga och brusande så är det endast på morgonen jag kan leva exakt här och nu. Tankarna och känslorna har inte vaknat så jag kan smyga upp och dricka lite kaffe, läsa tidningen medan de sakta vaknar i mig. Sen är det liksom kört.

Hits: 0

2 tankar på “Nobody told me.”

  1. Själv har jag alltid varit en kvälls/nattmänniska. Men nu på ålderns höst har jag allt mer börjat förstå det goda i att lägga sig tidigt och gå upp tidigt. Men, du vet hur det är, man är ju sällan stabil i sina vanor. Det blir lite hit och dit med det där. Men softa morgnar är jäkligt gött måste jag säga! Kram!

  2. Håller med. Morgnar är härliga. Det mysigaste är när man vaknar först av alla i huset och får en lugn stund alldeles för sig själv.

    Men nu har jag fanimej börjat gilla sena kvällar och nätter också. Det funkar inte riktigt bra med tidiga morgnar. ;)

    Kram!

Kommentarer är stängda.