Ny är det din tur att berätta för mig hur min blogg och jag själv är.

[skype-status]Nu är det din tur.

Jag vet, ni är inte speciellt många som läser.

Men nu är det din chans att kommentera. Ni vet att jag är stolt över hur jag skriver, om vad jag skriver. Livet, konsten, psykiatrin, mig själv, naket och ärligt. Men vad tycker du?

Skriv, lågt eller högt. Ni kan skriva att jag är ett arsle med högmod som inte är fäst i äkta talang. Kalla mig lat eller bidragstagare eller skitstövel eller vad du nu tycker, jag vet att ni finns där ute.

2013-06-04-1j5;00;33Hjalmar, jag, min vackra far och min ungdom. Även jag har varit ett barn

Skriv beröm och gå gärna in på djupet varför jag skulle vara bra.

Jag kommer inte bli arg på er so klankar ner på mig. För det är ju din sanning. Kanske kommer jag svara, men jag håller det snyggt.

Du som berömmer mig, jag tackar från djupet av mitt hjärta.

Det är din tur nu. Berätta hur du uppfattar mig.

Så, låt mig höra!

 

9 tankar på “Ny är det din tur att berätta för mig hur min blogg och jag själv är.”

 1. Gudars vad jag tacksam jag blir av dina ord. De gör mig än mer styrkt i att jag kanske gör något som är bra. Tack!

 2. Hej.
  Sen kommentar jag vet, men jag instämmer med ovanstående. Du skriver oerhört bra. Jag önskar att du någon gång får ur dig dina alster på pränt. Eller att få höra dig föreläsa. Du har så mycket kunskap, insikter och erfarenheter av livet som inte bör få gå till spillo utan att andra får ta del av de. Du har så mycket att ge, kanske främst till unga män som är i valet och kvalet. Du har så mycket att ge till oss som arbetar inom vårdyrken och inom social omsorg. Du lär oss alla. Det är få förunnat att få vara en källa till kunskap för så många. Så jag hoppas att du någon dag blir så stark som du måste för att orka låta oss ta del av allt det du har att erbjuda.
  / Anna

 3. du vet vad jag tycker om din blogg och dina ord. vad jag tycker om att du ska publicera en bok, kring vad jag ser om att du ska föreläsa.
  du är bara så bra med ord, men inte bara det. mycket mer ligger bakom. en hjärna som arbetar och inte vill stanna upp, utan utvecklas framåt på de flesta aspekter i livet.
  go go go jonas! tvivla inte på dig själv för det du gör är kanonbra!

  • Dina ord berör mig oerhört., Jag ska försöka tro på mig själv. Kanske kan jag göra någon form av skillnad, hoppas jag.

 4. Jag tycker du har ett väldigt flyt när du skriver, det är lätt att läsa ( missförstå mig rätt nu) Även dina tunga delar som du skriver är även dom väldigt flytande i texten och det är fantastiskt.
  Jag tycker helt enkelt du skriver bra

 5. Jag älskar din ärlighet. Helt klart! Här hymlas inte med orden, och det är nåt du skall vara stolt över. Inte lätt alla gånger att vara rak och ärlig, men det är du. Heders för det!

  • Jag har börjat tro att äkta ärlighet är det enda sättet att gå vidare på. Visst, en del saker håller man privat, annars vore man ju korkad. Men det mesta som jag berättar om är på riktigt. Så, jag försöker vara heder för det mesta :-)

Kommentera gärna, men håll det snyggt och prydligt. Skit åker ner i soptunnan med en gång.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: