Obesitas sång.

2012-03-05

20:38:59


Hysteria.

Jag är fet. Som en jävla gödgris. Jag visste nog att vikten är åt helvete, men jag såg en bild idag. På en åldrande striphårig fet jävel. Ett fetto som snart kommer ramla framåt av vikten från den vidrigt tjocka magen. Fan säger jag bara. Vad fan hände? Mycket svordomar, jag vet, men vissa känslor kräver ett kärvt vulgärt smutsigt språk. Fan ta livet just i de här minuterna. Jag hatar mig själv. Mitt feta gamla jag.

Har ont i hela kroppen. Den ger upp. Den överger min själ. Löser sakta upp sina feta vingar och kvar blir bara den lilla molekyl som är jag. En molekyl inbäddad i fett, fett, fett. Nacken värker, armarna värker, ryggen värker, huvudet värker. Ja ni fattar. Det är väl ingen meningen med att räkna upp allt som värker, för allt är sönder och ur led.

Ostabil som nitroglycerin. Pendlar mellan att babbla helt utan kontroll eller kämpar med gråten i halsen. Tårar som stiger i ögonen bara jag hör en melodi eller en text. Satan. Jag är värdelös. Fet, gammal och värdelös.

Varför i helvete slutade jag supa, det höll ju i alla fall ner vikten mer än vad sockerfrossande gör.

Den här dagen kan dra åt helvete. Den ska döden dö. Jag kommer ta livet av den bara genom den kraft som snart tar över hela mitt liv. Hatet mot mig själv. Hata, hata, hata mig själv. Fet, fet, fet, fet, fet. Gammal, gammal, gammal, gammal. Värdelös.


Hatar mig själv och gör det satan så bra.


httpv://youtu.be/vE7bVGt17Zg

I know it really is a pity
The way you treat me now
I know you can’t forgive me
But forgive me anyhow
The ending got so ugly
I even heard you say
You never ever loved me
But could you love me anyway

I dreamed about you baby
You were wearing half your dress
I know you have to hate me
But could you hate me less?
I used up all my chances
And you’ll never take me back
But there ain’t no harm in asking
Could you cut me one more slack?

I’m naked and I’m filthy
And there’s sweat upon my brow
And both of us are guilty
Anyhow
Have mercy on me baby
After all I did confess
Even though you have to hate me
Could you hate me less?

It’s a shame and it’s a pity
I know you can’t forgive me
The ending got so ugly
You never ever loved me
Dreamed about you baby
I know you have to hate me
I’m naked and I’m filthy
And both of us are guilty
Anyhow
Have mercy on me baby

 Fet, fet, fet, fet.

Hits: 1

5 tankar på “Obesitas sång.”

 1. Nja, alltså, vi kanske ser på bilden med olika glasögon, men den där kroppen går inte att gömma ens i en öken. Fast, hull kan jag ordna, det skulle jag nog kunna leva med. Så jag siktar på lite hull :-)

 2. Yeps, nu är jag frisk, jag har sonat :-) Nämen det är väl så att varje människa bär sina egna tankar och vissa av hos har sådana som är skevare än andras. Det är ju de facto så att jag är fet för tillfället. Mediciner, alkohol som övergått till rent socker, fett, stillasittande och fel matvanor har fått mig att svälla upp som en jävla ballong. Kanske får jag någon ordning på det så småningom. Eller så får jag lära mig att leva med mig själv utan att hela tiden gömma mig från verkligheten.

  Men som sagt, nu är jag ju frisk :-) Kramar!

 3. Hörru, så illa är det inte alls. Jag kikade på bilden, och såg inget fetto där, bara en kille med lite hull, och det ska en kille ha. Så det så!

 4. Du ser ju inte ett dugg fet ut på den där bilden. Nej faktiskt inte alls. Men vem är jag att tala om sådant, vem vet, jag kanske bara ser mitt eget fett. Alla andra är liksom bara fina människor, och jag är hundraprocent fett.
  Men jag är ändå glad att mitt missbruk begränsats till mat, att det inte gått ut över alkohol i stället. Oavsett eventuella viktskillnader.
  Jag vet inte riktigt hur jag ska avsluta den här kommentaren. Har liksom en olustig känsla i mig, får det när andra människor säger att de hatar sig själva. Det gör ont. Sluta med det. (nu blev det bra eller hur? Visst botade jag dig nu? Suck…)
  Kramar!

 5. Älskling, vi har visst samma syn på oss själva. Vi ska fixa allt som rör vikten, jag vill inte att något ska hända dig som rör din mage, fettet du kallar det.

  Jag älskar dig, vi tar tag i detta, vi får äta mindre och sluta med allt godis.

  Vi fixar detta. Inte idag, men sen.

Kommentarer är stängda.