Odé till det vackraste.

2011-10-26

06:43:46

 


Vi trevar oss fram.

Känner efter hur det känns att vara två i ett hem. För mig smakar det gott och mjukt. Kvällarna spenderas i lugn och ro. Jag vid datorn och hon i massagefåtöljen. Vi tittar aldrig på tv.  Sinatra i bakgrunden. Hon gillar Sinatra. Det är ännu en sak som gör att jag förstår att jag äntligen har landat i något som har förutsättningar att hålla, vi kommer älska varandra så länge att tiden försvinner in i ett töcken av framtid.

Vi är ett bra team. Igår mådde jag risigt, var lite trasig i kanterna. Mardröm efter mardröm hade stört min sömn. Hon förstod och lät mig sova ikapp. Medan jag snusade och sov tog hon hand om hem och djur. Idag är det min tur, betala tillbaka. Två kroppar, en tanke.

I morse vaknade jag klockan 3. När jag inte kunde somna om, när kroppen redan från början gick på övervarv och den lilla ADHD-motorn spann i bröstet, gick jag upp. Läste papperstidning och på nätet. Nyhetsberoende. 

Hon sover och det ska den uttröttade varelsen som är min kvinna få göra så länge hon bara kan. Det är hennes tur att såsa omkring.

Mina år utan att bo med någon är över.

Nu snurrar tvättmaskin och diskmaskin. Jag ska strax duscha och sedan gå ut med hunden på dagens första promenad.

Livet ler mot oss när det är som enklast. Små saker som vävs till ett täcka att skyla sig och värma sig under.

Tack livet!

Den Helande Maria.

httpv://youtu.be/0g4LXHvB_e4

Enhanced by Zemanta

Kommentera gärna, men håll det snyggt och prydligt. Skit åker ner i soptunnan med en gång.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.