Om att få en chans efter att man varit ett svin som missbrukat.

Med risk för att reta upp många människor så måste jag säga att jag tycker att det är dags att låta Mel Gibson träda fram igen. Han har slutat dricka säger han och det brukar göra under med en människas personlighet.

Jag vet, eftersom jag själv kunde vara ett svin när jag drack, kunde kalla människor allt som jag hade att kasta på dem för att såra och för att de skulle må dåligt.

Jag kunde uttrycka åsikter jag inte hade bara för att vara elak, för att spotta på världen, trycka på punkter som jag visste skulle göra människor upprörda.

För att det gör ont att vara missbrukare och för att man som berusad ofta blir ett svin. Även om man har en bra personlighet som nykter. Återigen, jag vet och många runt mig vet hur jag kunde trycka ner dem då.

Så, ge karln en chans att visa vad han kan, göra det han kan bäst, nämligen att skapa filmer som gör att man drar efter andan, skrattar, går ifrån biografen eller soffan med en känsla av att livet är ett äventyr, eller grubblande på svåra frågor som man annars inte skulle ens tänka på.Fan, som sagt, ge karln en chans.

Så jag delade precis den här statusen på FB. Vi får se om det blir någon reaktion. För, det är ett känsligt ämne har jag lärt mig.

Träffar: 12

2 tankar på “Om att få en chans efter att man varit ett svin som missbrukat.”

  1. Helt enkelt eftersom jag läste just den artikel jag pekar på i mitt inlägg. Det fick mig att börja fundera på det där med hur mycket man skall förlåta andra människors snedsteg och vad som i så fall man kan kräva av personen själv.

    Eftersom jag på ett litet, litet, sätt kan dra en linje mellan mitt egna sammanbrott och och för en lång period urspårade liv och hur jag sedan efteråt försökt leva ett annat liv, och hur många andra, bland annat Mel Gibson har haft liknande perioder och liknande kamper.

Kommentarer är stängda.