Om du vill läsa nästa inlägg, läs detta först.

Information om det kommande inlägget och hur du ska göra för att få läsa det. Eller kanske inte få.

Jag har här på min blogg, http://wobworld.se berättat om mitt missbruk, jag har berättat om mina psykiatriska diagnoser, jag har berättat om väldigt mycket från mitt liv och oftast väldigt transparent och naket. Nu har ännu en sak visat sig vara ett problem jag levt med hela livet utan att ens reflektera över det. Men den här gången tänker jag inte dela med mig till hela världen om det, men jag skriver ett inlägg på bloggen och lösenordsskyddar det.

För den som vill läsa det, skicka en förfrågan om att få lösenordet antingen här, eller på info@wobworld.se

Gamla Borås 78

OBS!

Jag ber om ursäkt om det blir rörigt, men jag märker att jag har tappat bort kontrollen på förfrågningarna eftersom jag lade ut informationen på så många ställen. SÅ, jag är tacksam om du lägger in din förfrågan direkt på mailen, info@wobworld.se Alla andra förfrågningar sorterat jag bort nu för som sagt, jag tappade tråden fort. /Hey, vad begär ni av någon som har 378 olika diagnoser).


 

Hits: 0

6 tankar på “Om du vill läsa nästa inlägg, läs detta först.”

  1. Birgitta heter jag Sjuksköterska från Halmstad Började som sagt läsa dig från Expressentiden och har inte kunnat sluta Man blir ju beroende av vissa saker Skriver "nästan" aldrig svar då jag har "fobi" över mitt urusla sätt att uttrycka mig Då jämför jag mig alltså med dig och Maria Ni är så verbala så man får komplex Jag har ett par i min släkt som har diagnosen borderline och tycker mig förstå dom lättare nuförtiden (er förtjänst) Vi får väl se om du känner för att skriva igen Har nästan gett upp att vänta Hoppas ni snart får mår bra igen!!!!

  2. Tack för att du läser. DU är mer än välkommen att kommentera och argumentera i bloggen. Jag vill den ska gå både ut och in. Jag vill lära mig av andra människor och jag vill dela med mig av det jag upplever.

    Eftersom nästa inlägg är väldigt allvarligt för mig så blir jag glad om du först skriver liiite till om vem du är och varför du läser bloggen. Jag är för det här onödigt kanske, vaksam, för mina barns och min mors och min frus skull. Du behöver inte berätta din hela livshistoria, men lite löst bara.

  3. Tack för att du läser. DU är mer än välkommen att kommentera och argumentera i bloggen. Jag vill den ska gå både ut och in. Jag vill lära mig av andra människor och jag vill dela med mig av det jag upplever.

    Eftersom nästa inlägg är väldigt allvarligt för mig så blir jag glad om du först skriver liiite till om vem du är och varför du läser bloggen. Jag är för det här onödigt kanske, vaksam, för mina barns och min mors och min frus skull. Du behöver inte berätta din hela livshistoria, men lite löst bara.

  4. Jag vill gärna fortsätta läsa, du har en oerhört bra skrivartalang som jag gillar och jag är tacksam att du delar med dig. Jag ger sällan feedback eller kommentarer, är dålig på det men jag gillar att följa dig.

Kommentarer är stängda.