Önskan som livsstil, önskan som min ängel.

Inget har hänt. Natten har varit här och gått igen. Den var god mot oss i den lilla familj som bildas av katten, hunden och mig. Inga uppvaknande, inga mardrömmar och inget minne. Natten var svart och under några timmar var jag död igen. För vi har ju alla varit döda, då innan vi föddes. I alla billioner år världen funnits före oss. Innan tiden fanns.

Vi laddar för en promenad i solen. Skaka av oss allt jobbigt och svårt och svärtan som når mig och njuta av livet. Min svart-vita jycke får ersätta den svarta hunden för ett litet tag. För den är tillbaka, står i hallen och sniffar otåligt och väntar på att få springa fram och klösa mig. Men jag tror jag ska klara av att hålla den lite från mig, det är lättare att göra det när solen skiner.

Vi ska ut och göra det vi gör bäst, jag och jycken. Hon ska ge tröst och jag ska ge frihet. Det är inte ett så dåligt sätta att leva på.

Önskan som livsstil.

httpv://youtu.be/SBjQ9tuuTJQ

 

 


Lyrics | Foo Fighters lyricsThe Pretender lyrics 

Hits: 0