Ord inifrån svettdroppen.

Jag vågar knappt röra mig.

Livrädd för att trigga igång kroppen, snurra upp själen igen. Svetten droppar nerför ryggen, jag röker och försöker göra allt för att slå undan kaffesuget. Kaffe vore nog inte helt smart just nu. Men det vore gott helt klart.

Jag funderar på att gå ut med hunden. Kanske svalka av mig den värsta hettan. Röra på mig lite så att lite energi försvann. Hur jävla dumt låter inte det då? En del vore ju övermåttan glada över att ha en massa energi över, att det skulle spritta i hela kroppen. Men jag är inte det allra minsta road. För jag vet ju att det kan sluta med tre vakna dygn och korkade handlingar och ord. Så jag sitter stilla.John

Den här gången har nog varit den värsta i mitt liv, när det gäller manier. Den gick ju över från hypomani till mani under några timmar, när jag inte längre hade kontroll över mig själv. Det var som att jag gjorde saker som jag på något sätt visste var korkade men likt förbannat var tvungen att göra. Lite som att dra ett riktigt djupt andetag under vatten. Men vad gör man inte för att överleva även när man vet att lösningen är kass.

Så jag sitter still. Lyssnar på webbradion som sänder MFF-IFE och givetvis så leder MFF. Som om det inte vore nog med elände.

Nä. Jag ska blaska av mig det värsta av svetten, dra på mig kläderna, gå ut med hunden, lyssna på matchen i hörlurarna till mobilen. Tror jag. Eller så river jag köket och bygger upp det igen. Bara för att ha något att göra.

Träffar: 0