Ord som kommer från en annan värld.

Ett eget val.

Jag har valt att vara öppen med mina psykiska problem, mitt missbruk och min sociala situation, vilken politik jag tror på och vilka tankar om världen jag har.

Det är lättast så känner jag. Hemligheter skaver bara, som en sten i skon. Därför är jag vidöppen, som en bok för vem som helst att läsa, förkasta eller försöka förstå eller bli förbannad på eller glad av.

Vi lever i en tid när alla kan få 15 minuters frihet från det offentliga. Alla pladdrar i munnen på varandra, bombar verkligheten med selfies och bilder på maten de äter. Det bloggas om allt, från vad man ska bära för hatt till hur man ansar röven. Inget är för privat, allt ska kräkas ut över oss alla, medan vi själva kastar vår dynga på alla andra med.

Det är sådana tider det är och jag är den del av den. Bloggen fyller snart 9 år. Den löper som en röd tråd genom mitt liv. Ville jag skulle jag kunna gå bakåt och läsa det jag skrev för 3 år sedan. Men varför skulle jag det? Jag kan troligen inte känna igen mig i en enda sak. Saker händer, man utvecklas, slutar dricka, äter rätt tabletter och pratar med rätt personer och lever med rätt kvinna och då kan man inte jämföra sig med den person man var, den som satt och drack öl och rökte cigg och inte duschade på tre månader.

Texterna som nu skapas är från ett annat ställe i mig, ett inte så mörkt. Du kanske tror du känner mig genom att ha följt bloggen, men glöm inte att det är jag som väljer vad jag berättar.

För precis som jag skriver i headern: Allt du läser är sanningen. Eller är det bara mina drömmar?

 

 

Hits: 0

1 tanke på “Ord som kommer från en annan värld.”

  1. Tack igen, tack för all hjälp du bidrar med! Jag är så glad att få dela mitt liv med dig. Jag har förändrats mycket på det senaste året, mycket med hjälp av dig.
    Du lär mig hur jag ska tackla ångesten – du lär mig hitta den röda tråden, den som är orsaken till att ångesten bryter ut.

Kommentarer är stängda.