Oscar Wilde var bög

Det går något i mina kläder. Men en dag så ligger jag 6 fot under marken. Så kanske mina barn finner mig vara trevlig? Nu finner de mig mest vara otrevlig. Jag saknar dem. Men de saknar inte mig. Men en dag ligger jag där. Under en sten. Kanske vilar jag då. Glömmer allt som är besvärligt. När allt är trött och svart. Jag är så jävla trött. Så in i helvete trött. Ni fattar inte hur trött jag är. Vill vila i eoner. Men en dag ligger jag 6 fot under marken. Pissa bredvid, rök en cigg för mig. Drick en kall för mig. Var med mig, där jag ligger.

Kanske kommer jag ligga i frid. Kanske i fred. Jag har ingen familjegrav att starta. Min familj är överallt. En hund, en katt, inget mera.

Du vet jag vaknar varje söndag, varje dag är söndag. Bakfull och trött, så trött, så farligt trött. Men allt jag finner är mig själv. Så trött.

[youtube=http://www.youtube.com/watch?v=7FgXSUBfcIQ&playnext_from=TL&videos=-JW7qsbxzHc&feature=grec_index]

Träffar: 1