Överraskad

Jaha. Vad hände egenligen igår då? Jag låg och läste i lugn och ro. Lite lagom smånojig sådär och helt plösligt somnade jag och vaknade inte förrän vid 6 i morsen. Jag har ingen som helst aning om var all den där sömnen kom ifrån. Den bara överföll mig.

Idag känner jag mig rätt så ok, lite lagom darrig bara. Dyngsur i händerna så nog är mitt nervsysten lite upprört men den där lilla motorn som surrar när jag mår dåligt är stilla och tyst. Än så länge i alla fall.

Det som retar mig mest är att jag missade idrottsgalan igår. Tänk, Zlatan har blivit folkkär. Vem kunde tro det för några år sedan? Själv tillhör jag dem som alltid tyckt att han har all rätt att vara kaxig, alla kan inte gå med näsan i sanden och vara ödmjuka. Men det klart att det har hjälpt honom att vara lite mera öppen och lite ödmjukare, inte tu tal om annat.

Idag så tänker jag låta dagen komma som den kommer. Inget står på schemat så jag kan låta det bli vad det vill av det. Men jag kan väl hoppas på att jag inte somnar och sover bort hela dagen idag med. Jag tror väl att en del av all den där tröttheten kommer av alla dessa panikattacker som avlöser varandra mest hela tiden. Stora som små. Jag kan bara hoppas att jag klarar mig utan sånt elände.

Så, jag tar en kopp kaffe, en stilla cigg och låter dagen ta sin början.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.