På soffan.

2012-05-13

12:32:54


När det personliga blir privat.

Det är inte så öppet här på bloggen som nog många tror. Visst, jag skriver mycket om det elände som skvalpar omkring i mig. Men, egentligen så finns det så klart mycket jag håller för mig själv. Även en uppmärksamhetshora har ett behov av att få dra på sig byxorna ibland liksom.

Som ett exempel är jag inte alls bekväm med tanken på att lägga ut bilder på vårt hem. Jag har gjort det några gånger och nu ångrar jag mig faktiskt. Men, det som finns på internet finns där för evigt. Eller i alla fall väldigt länge, så det är liksom ingen idé att börja rota i bloggen för att försöka finna dem.

Nu gör jag ett litet undantag. Vi har köpt, med ekonomisk hjälp av folk så klart, en ny soffa. Den förra, som jag givetvis även den fått av goda vänner, höll på att rasa samman. Den vek sig på alla möjliga sätt. En vecka till och den hade nog ramlat isär totalt.

Men som sagt, vi har med finansiell hjälp, köpt en “ny” soffa från myrorna. 350 spänn gav oss en soffa som var precis det vi letat efter. Den är fräsch som om den vore ny och passar perfekt in i den stil vi vill skapa i rummet.

Så, här kommer ett fotografi på skönheten.

Som sagt, 350 skr.

Hits: 0