Panikattack no 74585847884393939392947763722

Så har man varit på sjukgymnastik då. Vi började med att prata rätt länge om hur min livssituation ser ut för tillfället och jag berättade att jag är mycket mer spänd nu igen, får dagliga panikattacker och mår rätt så risigt. Sen så var det dags för ett litet kortare pass på den röda skummattan. Jag låg där och sträckte på armar och ben och vi hade idag ett litet focus på mina käkar som jag biter ihop så förbenat.

Det gick kanon det hela. Efter att jag fått en sittande massage så var jag så avlsppnad i hakan och käkarna att jag sluddrade när jag pratade. Spänningsnivåerna överhuvudtaget hade sjunkt.

Men sen kom jag ut på gatan utanför och då satte det igång. Det där med att vara avlsappnad i käkarna kändes så ovanligt och allt som känns ovanligt är obehagligt i min lilla, lilla värld. Så jag började bita värre än jag gjorde från början. Hjärtat började skena. Svetten bröt fram. Jag började darra och allt blev ostadigt. Lufthunger. Hela partyt brassade på bara. Den där obehagliga känslan över att ha tappat kontrollen över sin egen kropp totalt. Vartenda lilla muskel i kroppen spänd som en fiolsträng. Torr i munnen som en öken. Ingen luft, ingen luft, ingen luft.

Låt mig säga som så att bussresan hem inte var så… trevlig. Jag satt hela resan och drog upp och ner dragkedjan i mina boots bara för att försöka koncentrera mig på något annat.

Men. Nu är jag hemma igen, det värsta har släppt och ångesten börjar bytas ut mot den dunkande huvudvärk som alltid kommer som ett brev på posten efter en riktig panikattack. Jag ska definitivt försöka vila lite för jag är helt slut av attacken. Det är som ett jäkla maratonlopp varje gång där hela kroppen bara skriker högt på nåd. Konstigt att ett litet, litet område i hjärnan kan styra hela kroppen så fel :-s

Kommentera gärna, men håll det snyggt och prydligt. Skit åker ner i soptunnan med en gång.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.