En del av mitt liv i bilder.

Det kryllar av bilder i våra bibliotek och pärmar

Men jag har rotat fram några som jag kan tycka representerar mitt liv rätt bra, med motgångar och framgång. Jag är tacksam över att jag lever och varje morgon jag går upp utan att vara bakfull, i alla fall inte värre än att jag mår lite skumt men det var värt det för jag hade en trevlig stund dagen före, ingen supaslag, bara lite gott vin med vänner och familj.

Men en gång var jag inte i den här världen. Jag var någon annan stans. Märkligt hur livet kan förändras.

Så, en del måhända blir lite upprörda av bilderna på damerna, men jag ser dem mest som estetiskt vackra, med bilarna och 50-tals pinup-idealen. Kanske är jag en ful gubbe, jag hoppas inte det och tycker du det så är jag mer än tacksam för att få prata om det där lite.

I övrigt är det en salig blandning av saker som gör mig lycklig, tacksam, nostalgisk, glad över att jag lever, at jag med så underbara människor jag gör där just nu, för till, är min Hustru, klippan i mitt liv, och min äldsta son som varje dag lär mig något nytt. Givetvis finns det andra som jag är glad över att ha mött. Våra grannar som nu flyttar, alla okända människor oss. Alla goda hjältar som sträcker ut en hand till oss. Lisa som låter mig vara som jag är.

Som sagt, det finns några. Men jag tror att, fan, jag vet, att det inte finns någon som verkligen vet allt om mig eller ens vem jag är på djupet. Det håller jag för mig själv. Jag älskar att ha det där rummet i mig själv dit jag kan smita in och vara ifred. Jag har i övrigt ett stort behov av att vara ensam.

Nog om det, här kommer lite bilder. Det kommer mer bilder på den sidan här på bloggen som blir en undersida till den här sidan och som kommer heta ”mer jävla bilder”. Men jag har inte blivit klar med den för att det för det första är lite pill, för att det för det andra inte är en jäkel som kommer bry sig ändå. Men det är kul att skapa.

Kommentera gärna, men håll det snyggt och prydligt. Skit åker ner i soptunnan med en gång.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.