Piggare än jag vill

Vaknat efter några få timmars sömn. Till en värld som är så grå att granit verkar färgglad i jämförelse. Regnar gör det, blåser gör det. Men skit samma. Orka bry sig om att det faller lite vatten från himlen när man är mätt och nykaffad.

Städning kommer nog ske i mitt hem idag. Tror jag. Om jag orkar. Eller så ligger jag på soffan hela dagen och läser eller något sånt. Det luktar ju knappast långpromenad så något måste man ju ta sig för. Men det verkar som att även djuren känner av att det är en kass väderdag idag. De ligger utslängda på golvet respektive en fåtölj och verkar inte bry sig om något alls. De är smarta de där två.

Men först ska jag dricka en kopp kaffe till, ta med mig hunden ut i regnet och sedan ska jag ställa mig i duschen för att värma mig lite med varmt strilande vatten. Försöka lugna ned den där uppskruvade känslan som väckte mig i morse. Då jag vaknade på en sekund och sedan inte kunde somna om.

Så får det allt blir tycker jag.

Hits: 0