Pissig morgontidning

Jäkla kattelände. Jag har glömt att ge min katthona hennes p-piller och nu har hon fått pippi på att pinka på morgontidnigen. Så lagom kul att läsa en kattpissvåt tidning på morgonkvisten. Enda sättet att rädda den på är att se till att man plockar upp den så tidigt som möjligt.

Men nu har hon fått sitt lilla piller så nu hoppas jag att det går över. Hon brukar börja pinka lite här och var när hon inte fått pillret. Men jag ska väl ta och kastrera henne så slipper man tänka på det där. Det är visst inte bra att ge katter p-piller för länge heller eftersom de gärna utvecklar cancer i livmodern av det. Så jag får leta upp en billig men kompetent veterinär och ta tag i det där.

Vad allt ska man inte stå ut med för de små liven. Men det är lätt att förlåta henne när hon hoppar upp bredvid en i sängen och lägger sig jämte kudden och sätter igång att spinna. Om man då inte klappar henne så petar hon försiktigt med tassen i ansiktet på mig tills jag kliar henne under hakan.

Det värsta är jag att jag inte får ta med mig katterna till min lägenhet när jag nu får den. Så jag måste lämna bort dem i ett år tills kontraktet är mitt eget. Ett elände. Tant mamma kan för sitt liv inte tänka sig att ha dem här så jag får hitta en annan lösning. För inte tänker jag ge bort dem eller ännu värre avliva dem bara för att soc har knasiga regler. De är ju mina små kompisar ju. Vi har varit med om mycket ihop så det är inget att snacka om.

Krångligt det hela.

Kommentera gärna, men håll det snyggt och prydligt. Skit åker ner i soptunnan med en gång.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.