“Queen says ‘No’ to pot smoking FBI members.”

Jovars.

Det som igår var en sanning är idag en lögn för att i morgon vara något som ingen kommer ihåg. I de här dagarna är jag inte kul att umgås med. Inte ens jag själv orkar med mig. Funderar på vart ingenstans ligger. För om jag hittade det så skulle jag åka på semester dit tills jag blir som folk igen och orkar med mer än säga ett bittert hej till folk.

1544541_10152522369932854_162386128320632312_n
Folk är övervärderade och jag ska bli misantrop på heltid. Jag har ju talangen för det så varför inte satsa hela vägen. Bli en gubbe i nerpissade byxor som åker fram och tillbaka med bussen och pratar med folk som inte vill sitta bredvid mig men som inte kan med att säga något åt det.
Jo. Så får det bli.

Hits: 0

1 tanke på ““Queen says ‘No’ to pot smoking FBI members.””

  1. Nu har jag fått nog!! Ge mig en pistol så jag får skjuta den svarta hunden! Jag vill ha tillbaka min man ♥

Kommentera gärna, men håll det snyggt och prydligt. Skit åker ner i soptunnan med en gång.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.