Radioaktiva tankar.

Det är mycket nu som händer i mig.

Jag har mått väldigt dåligt rätt länge nu, men bitit ihop. Jag vill inte dra ner någon med mig och dessutom så vet jag ju att det kommer gå över, det är bara en fråga om tid. Det är kanske mörkret som får mig att må sämre. Men snart är det vår.

Jag längtar till junis underbara gröna värld. Sitta på en bänk och bara njuta av värme, ljus och lugn. Men det är långt dit och under tiden ska jag reda ut allt det där gojsiga i mig. Röran.

Om jag bara visste i vilken ände jag ska börja. Vilka trådar ska jag börja följa? Det är en gåta för mig. Under tiden så bubblar ångesten i mig mest hela tiden.

Men jag tänker på att det här är inte ens i närheten av hur dåligt jag mått tidigare. Då när varje sekund var en brinnande ångest i bröstet. Det här är en lätt bris.

Motionen har blivit lite lidande av den här sörjan. Men samtidigt så är det ju underbart att få slita kroppen till vila. Jag mår fantastiskt precis under och efter ett hårt pass. Men sen dyker allt det andra upp igen och vips sitter jag där och hjärtat rusar på i 150 slag i minuten, käkarna krampar, tungan domnar och ångesten är så stark att jag nästan kan ta på den.

Det ger sig med tiden, gång på gång viskar jag det i mina tankar. Det gäller bara att tro på det.

Träffar: 0

2 tankar på “Radioaktiva tankar.”

Kommentarer är stängda.