Så i helvete trött.

Ja, jag vet, det är felstavat och sanknas bokstäver här och där och och texten har syftningsfel titt som tätt. Men det skiter jag i. Jag är så jävla trött på att ens bry mig.

 

Jag blir så jävla trött på den här soppan med utförsäkring, rädsla för att blir vräk eller inte kunna köpa mat, jag blir så förbannat trött på människor som gått på “NYA Moderaterna” vars ideologi som Moderaterna alltid haft, sänk skatterna, skit i konsekvenserna och de som blir satta i skiten har sig själva att skylla.

Jag kväljs av människor som röstar och försvara fanskapet till Borg och Reinfeldt, som vore det där två nästan sammanväxta arslena rockstjärnor. Reinfeldt med sina hundögon och samma ord i varje fråga “det är inte bra när de inte fungerar men vi ska utreda”, mannen som försvinner från kartan varje gång det skiter sig med något. Mannen som skickar fram sina småpåvar för att förklara varför det och det gått sönder och fel.

Jag är så jävla trött. Så vansinnigt trött, av att titta in i kylen och skafferiet och inse att jag inte kan äta bakpulver eller peppar. Jag är så förbannat, redan, trött på att inte veta när jag kommer köpa mat. Jag är så in i helvete trött på att låna pengar av min mor, det lilla hon har i pension.

Jag är trött på skriften i min panna: lat, onödig, ivägen, parasit, jävla typ, bara ytterligare en alkis, skräp, och att om jag dör är det bara självsanering.

Jag är så satans trött.

Träffar: 0