Så här gick torsdagen sin väg

Nähä, idag blev det inget viktigt gjort. Jag vaknade till min egen stora förvåning först vid 12-tiden. Det blev visst sovmorgon av alltihopa. Efter att ha slappat omkring i några timmar så satte jag mig för att titta lite på ett avsnitt av Morden i Midsomer innan jag åkte till före detta frun för att passa hennes magsjuka barn medan hon åkte på lite ärenden. Som tack för min svaga insats så fick jag avnjuta en fotmassage framför tvn där vi tittade på ”Du är vad du äter”.

Den där Skippermännskan skulle jag vara riktigt rädd för. Hela hon utstrålar pondus. Hua. Tur hon inte fått lägga tassarna på min kosthållning.

I mellanluckorna, mellan allt det ovanstående har jag spenderat den mesta tiden framför Facebook. Jäkla skit att vara fascinerande. Men det hela påminner lite om hur man blir på krogen efter några öl, framåt 1-tiden sådär när man börjar morsa på folk man i det läget tror sig känna.

 ”Öh, tjena, kommer du ihåg mig, du stod bakom mig i McDonaldskön i Uppsala 1983. Jag tog en stor pommes, kommer du ihåg? Fan vilken bra kompis du är”. Man blir ”vän” med folk man knappast känner eller aldrig har känt. Eller som man träffat en gång på en fest 1994. Knepigt. Sen bombaderar man dem med ”roliga” klipp och töntiga bilder.

Men nu är jag hemma igen, har hjälpt modern med omläggning av fötterna, fixat lite med hennes medikamenter, smörjt in kamfersalva som jag fick av före detta frun på hennes onda axel och diskat och gjort iordning i köket. Kort och gott varit en god son.

Nu väntar bäddsoffan på mig. I morgon ska jag med modern till tandläkaren. Känner jag henne rätt så är hon väl uppe och snurrar redan vid 6-tiden på morgonen en sådan dag så det gäller att vila ut sig under natten.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.