Sådant som bubblar mitt huvud.

Ok, medan jag varit lite tyst här på bloggen, mest legat i sängen eller på golvet och sovit, eller varit lycklig över att den svarta hunden lämnat mig i fred igen, så har jag samlat på mig några ämnen jag tänkte skriva om. Så, nu undrar jag i vilken ordning ni tycker jag ska skriva dem. Kanske en dum fråga, det där klarar jag ju själv om det nu skulle ramla in 0 svar. Men ändå.

Så, några av de ämnen jag samlat på mig är som följer:

 • Känslan av att bli hårt bedömd och nästan få panik över det som alkoholist.
 • Varför det ses som svagt att gråta men att det är ok och bra att skratta. (Jo jag vet, Den Helande Maria har redan funderat kring det på sin blogg. Men jag vill också vara med.
 • Mår nu mycket bättre, det har än en gång svängt, varför? Funderingar kring det.
 • Alkoholist ljuger alltid om missbruket men ljuger aldrig om annat för att kompensera.
 • Dyrt att vara hälsosam. Maten kostar helt enkelt mer bland annat.
 • Varför jag anser att Astrid Lindgren är oerhört överskattad.
 • Mina erfarenheter av psykvården som patient och som sjuksköterska som sett den andra sidan.
Så, vad tycker ni?
Fan, det här ser ut som en mötesordning eller nått. Men men.

Hits: 0

 1. Ah, du tänker så. Jo, jag ska försöka visa på hur svårt det är att äta en god fullgod kost när man är tvungen att köpa det som är billigast. Men det kommer nog vara ett inlägg jag får spara lite på. Jag vill gärna komma med korrekta fakta kring det där, så det tar väl ett tag innan jag fått lite ordning på det hela. Men den som väntar på något gott :-) Tack återigen förresten för julgåvan.

 2. Ok, jo jag tror att jag kan förklara lite av mekanismerna som finns i och kring en missbrukare. Kan jag lära dig något så har jag gjort lite nytta i världen kan jag känna.,

 3. jag rostar pa : Dyrt att vara hälsosam. Maten kostar helt enkelt mer bland annat.
  ar namligen inte overtygad att sa ar fallet!
  kram
  sara

 4. Alkoholismen och lögnerna. Av rent egoistiska själ, bara för att jag behöver lära mig om det. Få en ny infallsvinkel och försöka förstå (om man nu någonsin kan det?).

 5. Ojojoj, nu känns det som att jag snott in mig i något jag inte kan trassla mig ur, det där om Lindgrenskan alltså. Fast det brukar var rätt roligt att ta upp ämnen för folk blir ju blindgalna av det hela. Men vi tar nog det ämnen lite senare i bloggen känner jag. Psykvården kommer nog att avhandlas tidigare. Tror jag -)

 6. Som bibliotekarie är jag naturligtvis nyfiken på din syn på Astrid Lindgren… Men även detta ämne verkar intressant: “Mina erfarenheter av psykvården som patient och som sjuksköterska som sett den andra sidan.” Hmm… Klurigt, klurigt…