Saker och ting sätter sig.

powerwalk

Jag har sovit gott. Min nya dygnsrytm har satt sig. Somnar senast 21:00 och vaknar oftast vid 05:00-tiden. Dessutom känner jag mig allt som oftast pigg när jag vaknar, kanske kräver det en kopp kaffe ibland, men för det mesta så hoppar jag ur sängen glad som en lärka. Jag är visserligen lite förkyld men det gör mig inte så där mycket illa. Det är bara en lätt förkylning, inget värre än så.

 

Idag ska vi ta en powerwalk senast 06:00 säger vår tränare så det är bara att gilla läget även om lusten att ge mig ut inte är så enorm precis. Senare i dag skall jag dessutom träffa en dietist på lasarettet och senare en genom NextFit W8-fight. Det går bra nu är det minsta man kan säga.

Jag har fått alla verktyg jag behöver i livet nu. Nykterhet genom beroendemottagningen, fysisk träning genom W8-fight och terapi och rätt medicin gör att jag allt mer landar i någon sorts hälsa, även om det bipolära kommer följa mig genom livet, det är en kronisk sjukdom och åt det kan jag inte göra annat än att försöka sköta mig på alla sätt, både psykiskt som fysiskt.

Men nu ska jag väcka Den Helande Maria som fortfarande sover. För vi skall strax ge oss ut i mörkret.

Träffar: 2