Saker jag inte förstår mig på.

Hm. Kom på att jag nog blivit gubbe på riktigt. Det är så mycket jag inte fattar nu för tiden. Varför i hela fridens namn är det helt ok att knata omkring i mjukisbyxor och foppatofflor på stan? Att man går omkring så hemma kan jag förstå. Nästan. Men varför ser man dessa förbannade sladdriga byxor på stan? Har folk bara börjat skita fullständigt i hur de ser ut? Måste de se ut som luffare? Vart tog lite stil och värdighet vägen?


Varför går unga killar omkring med byxorna hängandes så att man är tvungen att se deras kalsonger? Hur i hela fridens namn får de byxorna att sitta kvar? Funkar inte gravitationen på dem? Eller har de klistrat fast brallorna sådär på halv stång? Och varför, varför, varför, måste jag behöva se deras djäkla kallingar när jag står bakom dem i busskön?


Varför har feta människor börjat bära kläder som är klart för små för dem, så att man kan se vartenda valk, varje böljande rörelse i fläsket? Jag är själv fet, men jag har vett nog att ta på mig kläder som döljer det värsta. Men ute på sommaren ser man feta tjejer med magen hängandes utanför byxorna. Fattar de inte vad de ser i spegeln?


Varför har folk på sig stickade mössor på sommaren? Inomhus?


Varför har det blivit ok att sparka på de som ligger ner? Sjuka, gamla, små barn, fattiga?


Varför kan vi inte få assimileringen av invandrare att funka när landet har drivits framåt av invandrare i 1000 år?


Varför finns det inga svenska pizzabagare? Är det finare att sälja hamburgare på McDonalds?


Varför har jag fått gråa hårstrån i skägget?


Bara några saker jag inte fattar.


 

1 tanke på “Saker jag inte förstår mig på.”

  1. hehe
    Jag är bara 26 år, men jag står förundrad till dagens "mode" jag också. Ungefär lika idiotiskt som att bada med underkläderna på. Om jag hade gjort det för tio år sen hade jag väl blivit mobbad och idiotförklarad. Så du är inte ensam, jag stör mig nåt fruktansvärt på att se kallingarna på en killen jag INTE VILL se kallingarna på. Vilket inte är någon :)

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.