Semester från livet.

Jag har tagit semester från livet.

Går här hemma och donar lite med ditten och även med datten. Städat. Funderar på att gå ut med jycken. Den Helande Maria är hos en god vän till oss. Jag skulle inte fixat att åka med idag kände jag, så jag har varit kung i vår lägenhet. Sovit en stund i soffan. Funderat på att duscha men det har inte blivit något av det än.

Igår var en stor dag. En verkligt stor dag. Jag åkte in till stan för att köpa cigg (vi har ju fått sjukersättningen för månaden) det var höstmarknad så staden var knôkafull (Boråsdialekt som betyder att något är fullt till bristningsgränsen). Men det var helt ok. Jag gick där och trivdes rent av. Strosade runt. Bäst som jag går där och funderar märker jag att någon går tätt bredvid mig. Jag ökar farten, den okände gjorde det samma. Jag minskade på takten, det samma gjorde människan bredvid. Nu började jag reta upp mig och skulle just skälla ut människan när jag vred på skallen och fann att det var min yngsta son som gick där och roade sig med att skrämma sin ömma fader.

402

Han är ju lång som en flaggstång och inuti min skalle är han ju bara 5 år så det kraschar ofta det där, bilden jag har och verkligheten jag ser. Men det blev en riktigt trivsam stund. Jag fick en halv kebab i pitabröd av honom. Jag förklarade att jag inte skulle kunna äta den eftersom jag har den där sväljfobi, men han gav sig inte så vi satte oss på kyrktrappan och se på faen, jag fick i mig hela kebaben. Det är stort, jag tror faktiskt inte någon förstår hur stort det är.

Sen gick vi omkring lite. Mitt bland allt folket. Även det gjorde jag utan att få ångest. Återigen, jag tror inte jag kan förklara hur stort det känns för mig. Jag kan. Jag kan äta bland folk utan att få total ångest. Det gick bra. Jag är så glad, så TACK yngsta sonen för den gåvan.

Men sen har det inte hänt så mycket. Filmtittande, mycket sömn, försöka komma ikapp allt som händer, filande på en debattartikel, funderande på boken jag skriver, läsande i Borås tidning, .

Livet måste få vara så här ibland, annars brinner jag upp.

Träffar: 0