Sjukast i Sverige.

2012-01-08

00:44:11


Nog är det konstigt?

Efter att i alla år struntat i mitt egna väl och ve är jag nu mer orolig för att ramla ihop i en liten gråtande hög än jag någonsin vart. Men ibland känns det som att allt är för svårt, att jag inte är gjord för hårda tag. Jag har fan inga armbågar att ta till när jag ska ta mig fram. 

Ture Nerman läser Trots allt!
Image via Wikipedia

Just nu är jag en blandning av känslor. Trött och slut. Rädd för att jag ska vara sjuk i något av alla de där sakerna jag brukar skämta om. Läser om lungcancer och pankreatit och fan och hans moster och för varje sjukdom jag läser om så får jag en till. Det är ett under att jag inte faller ner och dör med en gång. 

Det är nog dags att låta tröttheten ta över. Låta den leda mig till morgondagen. Blunda och stänga ute världen för en stund. Bli precis så mycket ingenting som vi människor kan bli medan vi fortfarande lever. Sedan är man väl borta för evigt, men i sömnen är man bara inne i sig själv. Långt in.

 

Enhanced by Zemanta

Träffar: 0

2 tankar på “Sjukast i Sverige.”

  1. Nä jag har inga planer på att bli ens det allra minsta sjuk inte. Rökning är bara bra för lungorna, då vädrar man ut dem ordentligt. Nä, skoja bara, jo, jag vet, borde nog sluta med det där. :-(

  2. Du får inte bli sjuk, förkyld kanske men inte mer. Jag är för orolig över din rökning. Du röker För mycket.

    Jag är rädd att förlora dig. Älskar dig så mycket

Kommentarer är stängda.