Skär sönder mig, jag blöder socker och saknad.

2012-01-07

23:11:08


Missbruk som missbruk.

Jag är sådan, missbrukar själva missbruket. Byter bara uttryckssätt. Alkohol blir mat som blir till sömn som blir till vaka som blir till alkohol. Hela tiden måste det visst finnas något som löper amok i mig. Socker. Nu är det socker och jag kan drömma om att bada i ett sockerhav. Få drunkna i kolhydrater. Svälla upp som en ballong med choklad rinnande nedför kinderna. Glömma nu. Bara vara sen.

En skjutsbonde blir utskälld och en kommer med...
Image via Wikipedia

Blir sittande i soffan med magont. Har ätit allt för mycket. Tömt världen på näring. Är du hungrig? Det är mitt fel, jag åt upp din mat. Vänj dig, du kommer vara hungrig många dagar. Alkohol byts mot socker och kvar blir mitt skelett inuti allt det där. Det enda som jag kommer lämna kvar när tiden fått göra sin uppgift.

Det är dags att sova nu. Den helande Maria sover nog där i sin säng. Jag saknar henne, det gör inte ont, får aldrig göra ont, jag trycker ner det onda, förvandlar det till socker i blodet istället. Men om jag inte tryckte ner känslan skulle det nog göra ont. Tror jag. Saknad. Jag är inte vän med saknaden, det ger mig inget. Lär mig inget. Är bara i vägen.

Jag ska sova nu och sluta tänka på att sluta tänka. Kan jag tänka.

Enhanced by Zemanta

Hits: 1