Skepp som kantrat.

2012-02-24

08:28:59


Det är rörigt.

Lägenheten ser ärligt talat ut som fan. Jag har låtit bli att städa i två dagar nu. För att försöka stressa ner från pedanten i mig. Men nu har jag fått nog. Det går till en viss gräns, sen förstår jag att det är rörigt även för någon som inte är lika nojig som jag själv.

När jag reste mig upp i soffan för att hämta mer kaffe snubblade jag på kabelslangen och drog ut en skarvkabel. Helt plötsligt hade datorn tappat både hårddiskar och tv-kort. Tystnad, ljudkabeln hade dragits ur.

Mikael Agricola presents the Finnish translati...
Image via Wikipedia

Det var bara att lyfta på soffan, dra ur alla sladdar ur kabelslangen och börja om från början. Sur och tvär satte jag mig sedan i soffan och blängde ilsket på kaffemuggen. Som om den kunde hjälpa vad som hänt. Så fort sådant händer så tappar jag alla skratt i mig.

Men jag försöker. Försöker lugna mig själv. Inte bli så irriterad. Inte fara ut mot väggar och tak i min frustration. Det funkar sådär. Nu sitter jag här och är sur som ättika och känner för att slänga ut både dator och sladdar och mugg från balkongen. Andas så lugnt jag kan medan hjärtat rusar. När egentligen bara en struntsak har hänt, något jag ordnade upp på en kvar och dessutom fick gjort det sista med att ordna kablar och hårddiskar, det som jag inte fick till när jag började med projektet för någon månad sedan.

Ändå är jag sur.

Enhanced by Zemanta

Träffar: 0