Skit samma sade mannen och lade upp livet på en hylla.

Sömnen kom och sömnen gick.

Jag har sovit i 15 timmar. Helt utslagen. Borta från världen. Men jag har tydligen sovit väldigt oroligt enligt Den Helande Maria. När jag var uppe för att snurra lite vid 7-tiden så låg hon på soffan och sov. Jag vevade visst runt som en tok igen.

Men jag somnade på stört igen när jag ramlade i säng. Återigen på hemmaplan, inuti sömnen. Om det inbegrep drömmar vet jag inte. Skit samma, sov gjorde jag och när man sover slipper man ångest. I alla fall sådan man märker av.

Nå. efter sömn kommer alltid vakenhet. Så jag är väl vaken då. Medan jag allt mer snurrar upp musklerna och huvudvärken växer. Så mycket fick jag för den ron. Återigen på väg mot katastrofen. Ångest. Blå tankar.

Fan vet vad det tagit åt mig i dessa dagar. Jag vill helst bara sova igen. Försvinna för ett tag, tills jag vaknar till en dag när jag känner mig studsig och full av liv. Inte det här handsvettiga tillståndet.

Men, det kunde vara värre. Betydligt värre. På alla sätt värre. faktiskt. Så jag nöjer mig med det här så länge. Det är ju rätt ok, jag är varm, torr, kaffet finns på en armlängds avstånd.

Men nog vore det trevligt om den jävla ångesten lade sig lite.

Hits: 0

1 tanke på “Skit samma sade mannen och lade upp livet på en hylla.”

  1. Fan, vad ska vi göra med våra liv? Vi kan ju inte gå runt och ha ångest och vara blå hela tiden. Jag känner mest för att ge upp, kommer inte göra det – men tanken finns starkt. Orkar inte, men vi får kämpa på.
    Du och jag mot världen!

Kommentarer är stängda.