Skojsigt i bröstet.

2012-01-09

17:35:31


Nä, inte idag.

Den kan gott ta nästanslut nu. Bara mörker utanför fönstren och ligga bredvid Den Helande Maria och somna ljudlöst. Men livet tar mer plats än jag önskar att det gjorde. Hon rider ut storm efter storm inombords, jag är förkyld och klen.

Kfar Bara
Image via Wikipedia

 

 

 

Det är ingen idé att mala på mer om att jag blir sjuk lite titt som tätt. Det är som det är.

Men i bröstet rosslar det och liksom bränner. Det är läge för soffan.

SÅ får det bli.

 

Enhanced by Zemanta

Träffar: 3

2 tankar på “Skojsigt i bröstet.”

  1. Du vet hur det går upp och ner i mina förkylninar. Totalt opålitlig. Nu sitter jag till exempel uppe. Mår rätt kass, men inte alls som för några timmar sedan. I vilket fall, den ger sig med tiden :-) Älskar dig!

  2. Jag tycker att du kan bli frisk NU! Vi ska ju ta massa gemensamma promenader och ha det riktigt bra.
    Jag vill…..

Kommentarer är stängda.