Skräcken för att behöva flytta

Ibland, i mina låga perioder, perioder som idag, undrar jag om världen verkligen vill ge min en chans. Min tillvaro står alltid på spel. Jag känner mig som en person som lever genom och möter dålig energi.

Mitt huvud värker som om något är placerat där, någon känsla som inte ska vara där. Jag ska lägga mig för att sova, glömma och drömma. Vakna tidigt och dricka kaffe, gå ut med hunden med rak rygg. Förstöra det svarta i mig. Det känns som att jag kommer få lämna mitt hem för evigt. Jag har för mycket att förlora för att känna mig trygg, Jag vill vara här i min lägenhet och veta att den är min och att den är mitt hem,

Ofta undrar jag skräckslaget om det inte kommer vara så.

MITT hem.

Kommentera gärna, men håll det snyggt och prydligt. Skit åker ner i soptunnan med en gång.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.