Skrivtips mottages med glädje.

13:23:47


Nä nu får det vara lite ordning på torpet.

Jag har skrivkramp gånger tusen. Så hjälp mig, vad jag ska skriva om? Kanske skriver jag något vettigt på det temat. Kanske skriver jag något kasst. Kanske skriver jag ingenting. Men jag får i alla fall lite sväng på de celler i skallen som kontrollerar tankeförmågan och driften att skriva.

Det har nog aldrig gått så här länge utan att jag vill eller orkar skriva. Jag som alltid kluddat på papper, skrivblock eller på datorn får bara inte kraft nog att ens sätta mig för att försöka.

Så hjälp mig.

 

Enhanced by Zemanta

Träffar: 0

6 tankar på “Skrivtips mottages med glädje.”

  1. Nja, det känns inte riktigt som "min blogg" att skriva om vad jag har på mig :-) Men du har en poäng där. Jag tror jag ska försöka skriva lite ytligare ett tag, för att se om jag kan skriva på det sättet, som en skrivövning. Man tackar och bugar för tipset :-)

  2. Gör som alla andra bloggare, skriv om din dag, vad du gjort, med vem, vad du tänker ha på dig och varför, vad du ätit och fota det. Och vilka tankar vad det nu än må vara har väckt!

Kommentarer är stängda.