Smärtan som bor i lyckan.

En intressant vecka.

Det har varit mycket nu. Tiden har fyllts med lärdomar och läxor. Hårda men väldigt rättvisa. Jag är inte alltid klok, ibland är jag rent av vettvillig. Hanterar mig själv som skräp. En soptunna för farliga tankar. Jag lägger mig raklång inför mina egna infall. Som om jag inte hade något val. Så dumt.

Det är inget jag berättar. Inte för dig. Jag har för många hemligheter att bevaka för att jag ska ge ut nyckeln till dem. Det är mellan mig och de jag älskar. Jag har mig själv att skylla för allt som gått knas i den här senaste veckan. Så klart, det är ju alltid så. Man ställs inför tusen och återigen tusen val varje timma. Jag har valt fel varje gång de senaste dagarna. Men det är ok. Jag lär mig för varje minut.

Våren är äntligen här och jag är vårdepp. En ny lärdom, jag är visst det varje vår. Det har bara tagit mig en farlig massa år att förstå det. Att våren inte alltid är lätt och ledig att handskas med. I takt med att snön smälter så försöker jag finna fast mark att stå på. Det funkar varje år, så det lär funka i år med. Det får ta sin tid.

Jag har inte bråttom. Inte från våren. Det är lättare att vara blå på våren än på hösten. Samma känsla, lättare att leva med. Enda skillnaden är väl att det är lite febrigare på våren, för jag mår så förfärligt dåligt men har lyckan sprittande i blodet. En enda röra. Men det är ju inget ovanligt att människor blir depp på våren har jag förstått. Jag är bara en av många andra.

Nu ska jag öppna balkongdörren, dricka lite mer kaffe. Andas luften som strömmar in genom den öppna dörren och njuta av livet.

Det är rätt gott att leva, även fast det gör ont när knoppar brister.

Träffar: 0

3 tankar på “Smärtan som bor i lyckan.”

  1. Jag tänkte mest på tabletterna, det andra vet jag att du inte kan lova.. Men jag vet att du försöker..

  2. Jag kan inte lova att det aldrig mer sker, men jag ska göra allt för att det aldrig mer ska inträffa. Kostar för mycket.

  3. Det blir bättre, det vet du även fast det är tungt nu. Jag hoppas det går över snart och att veckans val och misstag var en grej som inte händer igen. Jag älskar dig för mycket, du måste vara rädd om dig! <3

Kommentarer är stängda.