Snart stänger alla skolor.

Nu ska vi se.

  • Huvudvärk, check.
  • Trötthet, check.
  • Oro, check.
  • Illamående, check.

Kort och gott. Den här dagen går inte min väg. Faen vet vilken väg den går men den är inte ens i närheten av min. Skilda världar, annan kultur. Big bang i själ och ande. Jag vet inte ens om jag krymper eller expanderar. Implosion i styrka.

Nä, jag vänder mig och och stirrar i väggen istället.

Annonser

Bror. J. Carlzon

Märklig, egensinnig, envis, argsint, passionerad, lat, försjunken, skrivkunnig, ordälskare, musikälskare, kärleksälskare. Bland annat. Skriver om kärlek, bipoläritet, politik, religion, katter och hundar.

Du gillar kanske också...

Kommentera gärna, men håll det snyggt och prydligt. Skit åker ner i soptunnan med en gång.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: