Som att fylla luften med kärlekens bokstäver.

En del undrar säkert varför jag och Den Helande Maria är så öppna.

Vi visar oss som om vi vore själsligt nakna. Har en ständigt pågående dialog på nätet. Även fast vi sitter bara några meter ifrån varandra. Men det är ett medvetet val att vi gör så. Kanske kan någon få någon idé eller känsla av det vi visar upp.

Jag har fått varningar från vänner eller bekanta om att jag kommer ångra mig att jag är så öppen. Men jag måste erkänna att jag bryr mig om det lika lite som jag bryr mig om en kotte i skogen. Visar det sig att personer använder mina egna ord mot mig själv så får det väl bli så där. Jag är för gammal för att jönsa med och låtsas vara någon jag inte är.

1843091

Våra samtal sker öppet, till viss del det vill säga. Man får vara lite privat med, annars tappar man all sin själsliga hud och blir till ett enda stort sår. Kanske kan någon känna att livet blir lite, lite bättre av att läsa om vår kärlek till varandra.

Det är i alla fall så vi har tänkt det hela.

Annonser

Bror. J. Carlzon

Märklig, egensinnig, envis, argsint, passionerad, lat, försjunken, skrivkunnig, ordälskare, musikälskare, kärleksälskare. Bland annat. Skriver om kärlek, bipoläritet, politik, religion, katter och hundar.

Du gillar kanske också...

4 svar

  1. Jag hoppas att det är så. Innerligt hoppas jag att det är så.

  2. Och skulle livet, mot förmodan, bli sämre för någon som läser om er kärlek så skulle jag nog våga på en gissning att det livet var byggt av helt fel beståndsdelar.

  3. Jag är rätt öppen med det mesta för att jag själv vet hur hjälpt jag har blivit genom personer som är öppna. Men som du säger, vissa saker stannar mellan oss. Allt behöver folk inte veta :)
    My recent post Bygge av nöjesfält och att ta komplimanger

Kommentera gärna, men håll det snyggt och prydligt. Skit åker ner i soptunnan med en gång.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: