Som att fylla luften med kärlekens bokstäver.

En del undrar säkert varför jag och Den Helande Maria är så öppna.

Vi visar oss som om vi vore själsligt nakna. Har en ständigt pågående dialog på nätet. Även fast vi sitter bara några meter ifrån varandra. Men det är ett medvetet val att vi gör så. Kanske kan någon få någon idé eller känsla av det vi visar upp.

Jag har fått varningar från vänner eller bekanta om att jag kommer ångra mig att jag är så öppen. Men jag måste erkänna att jag bryr mig om det lika lite som jag bryr mig om en kotte i skogen. Visar det sig att personer använder mina egna ord mot mig själv så får det väl bli så där. Jag är för gammal för att jönsa med och låtsas vara någon jag inte är.

1843091

Våra samtal sker öppet, till viss del det vill säga. Man får vara lite privat med, annars tappar man all sin själsliga hud och blir till ett enda stort sår. Kanske kan någon känna att livet blir lite, lite bättre av att läsa om vår kärlek till varandra.

Det är i alla fall så vi har tänkt det hela.

Träffar: 0

4 tankar på “Som att fylla luften med kärlekens bokstäver.”

Kommentarer är stängda.