Som vore jag fallen från helvetet.

Jag vet inte. Vi renoverar köket och jag som brukar tycka det är rogivande och avkopplande att göra sådant har bara skallen full av kaos. Vad jag än gör så blir det fel, hur jag än tänker blir det snett. Det är väl allt trixande med mina mediciner som spökar kan jag tro. Sänka en medicin, ta bort en annan, sätta in en tredje, sluta med den tredje och börja med en fjärde. Troligen är det jag som fattat fel dessutom, för så här ska man väl inte må? Det var länge sedan jag mådde på det här sättet, som om jag simmade i havet helt utan land i sikte och med starka tvivel på att jag ens duger till att flyta.

Jag försöker fylla huvudet med musik, så högt att den Helande Maria sänder arga blickar över vardagsrumsbordet. Men jag vet inte hur jag ska handskas med det hela. Tre mikrosekunder från vad som borde betecknas som en psykos, nära, farligt nära, röster i skallen.

scream_76817982

Men det är det enda jag är trygg och säger i. För jag är inte en sådan som får psykoser, då hade jag redan samlat på mig tusen sådana. Jag är neurotiker ut i fingerspetsarna men bara en klåpare på det andra. Enda gången jag hört och sett saker har varit när jag torrlagt mig själv efter en längre period med ölpimplande. Men det känns nästan som om det vore normalt på något skruvat sätt.

Av någon märklig anledning så känns det som att jag vill krypa in under soffan. Jag inbillar mig att jag skulle vara trygg därinne. Nära alla andra men långt ifrån.

Kan man emigrera från sin egen skalle tro?

2 tankar på “Som vore jag fallen från helvetet.”

  1. Du får spela högt bara jag slipper det med extremt mycket bas för det känns obehagligt i kroppen när det spelas högt.. Det ger samma känsla som när panikångest är på ingång, så jag förväntar mig alltid det värsta när det är mycket bas högt en längre tid (tyvärr ryker många låtar med Depeche bort….)

    Men att du mår så här, jag vet inte vad man kan göra… att pimpla öl är inte ett alternativ längre, mediciner ja men det funkar ju inte, sen tycker jag att du ska se till att få komma till Eva en gång i veckan, för nu vette fan när du var där senast…

    Att tapetsera idag tror jag tyvärr går bort för du mår som du gör.

    My recent post Peppande ord på väg

Kommentera gärna, men håll det snyggt och prydligt. Skit åker ner i soptunnan med en gång.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: