Sova bort sin tid

Hahah, så gick det med mitt löfte om att sova på ett vettigare sätt. Jag har mer eller mindre sovit konstant sedan fredags kväll eller ska vi kalla det lördags morgon kanske? Drömt en satans massa har jag gjort med. Jag har jagat björn i Ryssland, mött Dirty Harry och flyttat in i en luxuös lägenhet utanför Moskva. Hur snurrigt som helst. Men det har varit lite som att titta på en film som man själv är med i.

Jag har en misstanke om att jag är inne i en såndär depression som jag inte ser själv, med tanke på mitt sömnbehov menar jag. Har ju mer eller mindre sovit bort det nya året än så länge. Men löser sig väl kan jag tro. Just nu känner jag mig ok och har fått nog av att sova bort min tid.

Idag måste jag ut i världen för att köpa kattmat och kattsand och nästa vecka börjar ju alla aktiviteter igen med terapi och sjukgymnastik och så tänkte jag att det är dags att ta upp träningen inför beach 2008 igen också. Lite aktivitet istället för passivitet.

Men först ska jag läsa ut den nya Harry Potterboken. Rasande spännande. Hade det inte varit för all den här sömnen hade jag läst ut den på ett dygn lätt. Men nu kom ju lite annat i vägen :-)

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.