Sprucken i grenen

Jag funderar på att tända en brasa för det är rätt så kallt här inne i mitt lilla träslott. Eller mitt och mitt förresten. Det är ju morsans kåk så jag får väl sända en tacksamhetens tanke åt hennes håll att jag har detta att gå till när det kör ihop sig.

Men jag har bara två säckar ved kvar så jag får hushålla med den så jag kanske ska bädda ner mig under dubbla täcken istället. Eller ta bussen till Knalleland och knata omkring där nere. Lite affärsvärme är inte att förakta.

Men, jag har på mig ett par gamla jeans som spruckit i grenen och baken så det vette tusan om jag vågar visa mig där nere. Det var ett par ”trivselbyxor” som jag hade på mig när jag och tant mamma blev ovänner och jag tänkte givetvis inte på att byta brallor när jag stack.

Orakad är jag med, håret står åt alla håll så jag är inte många steg från att se ut som vilken uteliggare som helst. Så då kommer ju frågan om man ska ner till Knalleland och skämma ut sig?

Men i vilket fall som helst så måste jag ta vägen förbi tant mamma för at hämta mina mediciner. Fick med mig lite men inte så det räcker för idag. Så jag kanske ska åka dit och hoppas att jag blir insläppt. Fan vet.

Som jag redan sagt, fan vad allt blev komplicerat.

Kommentera gärna, men håll det snyggt och prydligt. Skit åker ner i soptunnan med en gång.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.