Välkommen ambivalens, min käraste vän.

Jag har ingen som helst aning om vilket humör jag har i dessa dagar. Ena stunden finner jag mig sitta och tycka förfärligt synd om mig själv, en liten sjuksköterskepojke helt allena i världen, men sen gaskar jag upp mig och tycker att livet är underbart och fullt av möjligheter.

Ännu en liten glimt av “boken” som jag tvingar på er.

Viskafors 2016-10-06


Jag är lat. Väldigt lat. Men även rätt praktiskt lagd. Så, när jag ändå är ute och knatar med jycken, så passar jag på att spela in tankar kring den där stackars bokprytteln jag håller på med.

Jag har ingen som helst aning om vart alla ord kommer ifrån. Men jag bara tjattrar in i mikrofonen och ibland blir det rätt bra. Visserligen kommer jag få peta och dona med det hela när jag skriver ner det, men, en stomme finns där.

En av de där snuttarna jag spelat in lägger jag ut nu, bara för att kolla vad ni tycker. Kanske är det skit, kanske är det bra. Själv lutar jag åt att det är bra, men vem vet.

Så, jag bjuder er på de första tankarna på en av personerna i handlingen. Vårt fyllos dotter som dyker upp lite såhär på kanten. Hon kommer ta mycket mer plats senare tror jag.

Nå, vad sägs?


 


tumblr_nphms1f4VD1u3bh5ro1_500

Träffar: 0

Jag letar, söker, efter meningen med svarta tankar med nyfikenhet oh lärdon och sedan … efter döden ingenting.

Galleri 318Vissa dagar börjar de på ett väldig bra sätt.

Det är väl mycket vädret som påverkar mig i det där, det och att Den Helande Maria återigen är inlagd på Psyk och först brukar det vara någon dag åt återherhämtning sen sover jag som en stock i en 18 timmar.  Sen har jag fått koll på sömen och ska efter det bara skrika omkring och hoppas hitta någon av mina världar.

Kanske orkar någon eller några trassla sig ut hit även om mer än väl föstår om deras kalendrar är fyllda för länge sedan.

Men det är så ensamt här och jag som alltid älskar lugn och ro och aldrig blir dämpad när jag är ensam, snarare så flyter tankarna i en vid ström. Det är något gott för mig. Ensamhet och fria tankar.

Men just i dag och troligen i morgon med så är jag ofattbart ensam och livrädd för att telefonen skal ringa och någn okänd röst berättar att min mor eller Den Helande Maria har tagit det där valet, det som man aldrig någonsin kan ändra eller välja bort.

Det är väl helt enkelt väldigt svårt at stå ut med ensamhet när man är rädd om all den kärlek som bor  i en.

TEMPLES LYRICS

“A Question Isn’t Answered”

Ah, ah, ah, ah…

A question isn’t answered
If an answer isn’t questioned
An answer has a meaning
When new meaning has a truth

Past life brings a future
When the future disappears
Conscience of the kingdom
Left the king to reappear

Truth is but a burden
Laying burden by the few
Left unto the story
Tells a story unto you

City of the scripture
Single words on city walls
Run there, that’s a freedom
Dropping sequence of our falls

A question isn’t answered
If an answer isn’t questioned
An answer has a meaning
When new meaning has a truth

Past life brings a future
When the future disappears

Ah, ah, ah, ah…

 

Träffar: 0