Stick hål på mig och sockret faller ner som sand på golvet.

Sitting on my own, chewing on a bone. Det blir inte annat gjort. Väntar på bättre tider sade man väl förr i tiden. En annan tid redan då. De bättre tiderna väntar vi väl alla på?

Jag letar socker att förbränna men det blir bara cigg och expresso. Förresten är ciggen slut så jag får ta bussen för att köpa nya. Vita och oranga rör som är som gjorda för att tända eld på. Elda och andas. Mikropyromani.

Tanken är att jag ska köpa potatis och gräddfil och matjesill att äta till middag. Det börjar bli de tiderna igen. Återigen ska vi smaska sill. Men det var ju nyss julens senapssill smälte i gommen? Vart tog snön och de grå tankarna vägen? Hur kommer det sig att solljuset sipprar in genom mina överstängda fönster redan vid 4 på morgonen? Vart har jag varit under den tiden den där förvandlingen skapade en ny tid?

Skit samma. Ciggen är snart slut. Kaffe och cigg och socker och mer socker är min föda. Stick hål på mig och sockret faller ner som sand på golvet.

Men jag ska sätta mig på bussen. In till affären. Köpa cigg och kaffe och mat och energidryck och hopp, trohet och känsla.

Sådant som håller samman.

Hits: 0

Kommentera gärna, men håll det snyggt och prydligt. Skit åker ner i soptunnan med en gång.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.