Stjärnrapport nr: 165492584

2012-06-26

16:49:31


Jag har verkligen inte mycket att säga just nu.

Förutom, jag är trött, har nog kommit in i det där brytet mellan manisk och deprimerad. Men den här gången kändes det absolut som att allt den där premaniska energin gick att bryta på ett hyggligt sätt. Det blev en och en halv veckas sömnproblem bara. Så kanske deppen blir lite lättare att handskas med. Till och med inte visa sig? Vi får se.

Därmed basta!

Sedan, vi måste ha världens bästa grannar som står ut med mitt musikspelande. Just nu är det Beatles, har blivit en sådan period och jag har börjat botanisera i de tre skivorna som jag inte lyssnat på väldigt länge. Men vilken musik jag än spelar så är det alltid högt. Därför, jag utnämner våra grannar som sagt till världens bästa!

Hits: 0

Kommentera gärna, men håll det snyggt och prydligt. Skit åker ner i soptunnan med en gång.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.