Strange days indeed.

2012-02-03

11:55:50


Det blir en bra dag.

Fel, det är en bra dag. En sådan där dag när man vaknar pigg redan klockan 8 på morgonen. En dag när solen skiner, snön gnistrar som av billioner diamanter och  himlen är blå som havet. Det är kallt ute. Men det ska det vara på vintern tycker jag. Kvinnan är glad, i alla fall på utsidan, hunden är lika charmerande som vanligt och katten, ja hon är som hon brukar. Vi bor ju i hennes lägenhet, så man får förlåta henne att hon är sträng.

, Strange days indeed., WoBWorld
Image via Wikipedia

Jag sitter och dricker kaffe medan Oasis spelar i högtalarna, jag röker och snokar runt på internet och livet är sådär vackert och gott som man bara kan hoppas på. Ett liv jag älskar. Ett liv som är värt alla stjärnor på himlen. Jag vet inte riktigt hur det skedde, vad som hände för att det skulle bli såhär men idag struntar jag i det. Bara njuter.

Lägenheten ändrar så sakteliga form och färg. Andra saker än mina kommer fram och ställt på sina egna platser. Min ungkarlslägenhet förändras och förvandlas till ett hem för fyra, kvinnan, jag, hunden och katten. Hon kommer sist för att hon ju som sagt är den som bestämmer för det mesta. Så någon makt måste ju jag ha kvar.  Därför kommer hon sist utan att veta det.

Livet mina vänner, livet är en märklig resa.

, Strange days indeed., WoBWorld

Hits: 0

Kommentera gärna, men håll det snyggt och prydligt. Skit åker ner i soptunnan med en gång.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: