Strax efter jag öppnat ögonen.

Jag vaknade med en febrig energi. Igår var jag ute på långa promenader med jycken, var på samtal med tandläkaren, åt chips och dipp medan katten Chips och hunden Dipp lekte i köket. Det var en bra dag igår. Helt klart en bra dag.

Idag vet jag inte än vad det blir för en sorts dag. Den ligger öppen framför mig. Jag funderar lite på att tvätta. Bara det som är nödvändigt, en lat lördagstvätt liksom. Men ändå. Få rent och prydligt i lådor och garderober. För att ha något att göra. För att göra något.

Den där energin jag känner måste leda till något. Jag vet det. Annars blir det en destruktiv kraft som drar ner mig till de enkla amöbornas tillvaro. Så jag söker i skallen efter hur jag ska orientera mig i alla timmar och minuter som ligger framför mig innan jag lägger mig i kväll.

Solen skiner där ute och visar obönhörligt smutsen på mina fönster. Tvätta fönster kanske man skulle göra? För att ha något att göra. För att göra något.

Det blir en kaffe, en cigarett och en massa tankar.

På dagen.

Hits: 0

Kommentera gärna, men håll det snyggt och prydligt. Skit åker ner i soptunnan med en gång.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.