Svårt att läsa för mig, svårt att läsa överhuvudtaget. Om min bästa censor i livet och skrivandet.

En röst väl värd att lyssna på.


 “Min son skrev: Min son Daniel Boyo skäller på mig för att hålla mig på mattan. Rätt klokt och smart, jag behöver en uppsträckning då och då och då känns det bra att få det från någon man litar på i alla väder och alla lägen. Så kära son, jag försöker, jag gör faktiskt. Oavsett är du en klok, smart, ansvarsfull och rak man. Som sagt, någon vars råd jag bör lyssna väldigt noga

Han har även skrivit: ” en stund sedan när vi diskuterade mina missbruka, alt från mat, alkohol, sexmissbruk och att försöka skutan igen gäller att an känner rätt förväntningar och rätt precis allt.

Det hela började i vår vanliga fjantiga snack brukar använda men kom snabbt in i svårare ämnen;

 Daniel Carlzon: Läste det med Williams med, Efter jag s såg en intervju där han just sa att han inte är lika rädd för döden som att sinnet skulle vittra bort, gör det hela mer tragiskt än det redan var

: Lite som morsan alltid sagt :(
Daniel Carlzon: Vara rädd hela tiden för det som en dag blev verklig Bror Carlzon: Precis. Jag läste även någonstans idag om att han hade sökt på “lyrica” på sin padda precis före sin död

Daniel Carlzon: Fuckitall it is not
Bror Carlzon: Lite så ja
Daniel Carlzon: Föresten, när ska vi ta kattöron? utan dubbeldos på Lyrica eller ett par cider tack, måste gå att ha lite familjehäng utan påverkan

Bror Carlzon: Idag?
Daniel Carlzon: Det var då pang på
Bror Carlzon: Tja, vi kan ta det i morgon då?
Daniel Carlzon: OM vi skulle ta’t i dag, hur går vi an angående ti

Daniel Carlzon: (nerd)
Bror Carlzon: Ja någon gång kring eftermiddagen med tyngdpunkt på efter
[12:32:44] Daniel Carlzon: med tanke på att det är eftermiddag så blir det svårt att göra annat
[12:33:06] Bror Carlzon: Nja, nu är det v
[12:33:16] Bror Carlzon: l snararare lunchtid
[12:33:48] Daniel Carlzon: Vi har lunch redan vid 09:30-10:00 så det där gör jag inte med på
[12:34:11] Bror Carlzon: Herreje, det är ju frukost för tusan
[12:34:40] Daniel Carlzon: Nu är det så att jag är störst, bäst och vackrast så jag bestämmer, bestämt säger jag det med, för att bestämma liksom
[12:35:50] Bror Carlzon: Du är inte med i tidningen titt som tätt så jag vinner
[12:36:03] Daniel Carlzon: Jag var på löpsedeln, så gå och dränk dina sorger
[12:36:32] Daniel Carlzon: Och kom inte dragandes med radio, bara pensionärer som inte vet hur en tv fungerar som lyssnar
[12:37:02] Bror Carlzon: Tja, jag nöjer mig med att varit med på stora reportage PLUS i radion två gånger. Så där du, nu blir det svårt att toppa det här för dig :) Lelle vän
[12:37:18] Daniel Carlzon: SOm sagt, pensionärer
[12:37:28] Daniel Carlzon: Sen har du varit i fyllecell 2 gånger, kredden går ner en aning där
[12:37:40] Bror Carlzon: sant. Men man ska prova allt två gånger.
[12:38:18] Daniel Carlzon: Kanske ska pröva på att vara en ansvarsfull fader EN gång, BAZONGJAAA! He hit it out of the park with that one
[12:39:34] Bror Carlzon: Nä sådant ligger inte för mig. jag är en fri själ i en fri kropp. Passar bäst helt ansvarslös sittande under ett äppelträd och dricka vitt vin medan jag snyggt bär upp en vit hatt.
[12:40:40] Daniel Carlzon: Fri kropp kan väl ändå diskuteras med alla prepparat du stoppar i dig
[12:41:28] Bror Carlzon: Snarare precis just därför. Man ska inte vara rädd för att experimentera med den egna kroppen. Den är endast ett kärl vari själen vilar
[12:42:06] Daniel Carlzon: Men den kan ändå förstöra sinnet. Ying Yang
[12:42:26] Bror Carlzon: Ding och bing
[12:43:02] Daniel Carlzon: Påtal om detta, måste sätta en markering att du får fan börja hålla bättre koll på dina mediciner, jAg var mest irriterad när vi satt hos farmor den dagen, men hon var uppriktigt upprörd och fick hålla tillbaka tårar

 

 

Bror Carlzon: Vilken dag?
[12:56:17] Daniel Carlzon: Fredags om jag inte minns fel
[12:57:44] Bror Carlzon: Men för tusan, då hade jag ju inte kunnat sova på tre dygn, var ju helt vilsen i kolan. Sen sov jag 12 timmar för att sedan vara vaken i ett och ett halvt dygn igen. Funkar inget vidare med sömnen just nu, är det inte för mhcket sömn så är det för lite.
[12:58:22] Daniel Carlzon: Inför ett schema att krysa i eller något då
[12:59:04] Bror Carlzon: Får ju fan ingen reda på sömnen. Antigen virrar hjärnan på i tusen knyck eller så släcks hela systemet ner. Helt hopplöst.
[13:00:03] Daniel Carlzon: Tycker du flummar mer nu än vad du gjort förut genom åren. det märks av mer nu i alla fall
[13:01:50] Bror Carlzon: Troligen märks det mer när jag inte alltid druckit kan jag tro. Som att skala av en lök sina lager. Men piller är farliga grejer, man vill inte sluta som Elvis liksom
[13:03:59] Daniel Carlzon: Någon bättre lösning än det som är nu måste väl ändå finnas?
[13:10:17] Bror Carlzon: Min läkare säger att det är lite knepigt när man ska ställas in på mediciner när man är bipolär och har adhd och behandlas för båda två. Det är som att gasa och bromsa samtidigt, men oftast brukar man hitta rätt nivåer. Jag har ju en, Venlafaxin, som verkligen borde sättas ut, men jag har försökt och det blev ett helvete kan jag berätta. Så jag får trappa ner den oerhört lite vecka för vecka och ibland backa när det blir för kass.

IMAG0886

Lite surt när man vet att både adhd medicinen och bipolärmedicinen hjälper men inte alltid rockar i samma takt. Det är ofast då som det blir för mhcekt av det ena eller det andra. Men som sagt, i mitt fall är det Venlafaxin som ställer till det mest
[13:22:35] Daniel Carlzon: Kan ju inte säga annat än det varit jävligt mycket gas det senaste
[13:24:27] Bror Carlzon: Precis. Jag har varit i ett riktigt jävla hypomant skov, för att inte säga maniskt, jag satt tex och pratade med Maria i säkert 20 minuter tills jag upptäckte att hon var i sovrummet och sov. Liiiite scary. Men nu är det lite lugnare, men fortfarande svårt som fan att hitta balansen mellan sömn och vakenhet. Idag var första gången på länge som jag sov mina 8 timmar och sedan gick ur sängen utan att hoppa och skutta ur den eller bara vilja dö.
[13:25:31] Bror Carlzon: Men du har helt rätt i tabletterna, jag är lite för nyfiken på att se vad som händer om man höjer doserna, men allts som oftast får man bara känna av en massa biverkningar, som Lyrica, det är ju fan bara otäckt när man tar för mycekt av dem. Fattar itne vad missbrukarna ser i det.
[13:33:19] Daniel Carlzon: Och riktigt irriterande besvikelse för personerna runt omkring
[13:35:08] Bror Carlzon: Som vanligt :( Ibland undrar jag om jag någonsin kan göra något rätt, tycks fumla runt i livet utan att hitta något att hålla mig i. Fast å andra sidan så lever jag ju ett både hälsosammare och lyckligare liv nuför tiden så det är väl bara att hålla sig ovanför ytan och försöka bygga upp något sorts förtroendekapital igen
[13:36:18] Daniel Carlzon: Ett mindre slarvigt liv vore ju att föredra, den där stabila punkten du förväntas vara finns ju helt enkelt inte, och det tär på förtroendet och även tålamodet
[13:45:18] Bror Carlzon: Jag försöker, jag lovar. jag hqr äntligen fått tillbaka en fungernde reltion tillmi mor även oh hon skällde som en namfhund för attt allt vid köpt var fel, i jag gick i til soffan och sov oroligt till 4 pån morgonen, jag var helt utslgen efter sömnbristen och att sedan dageb få skäll för att man varit påverkad när man är ren so en babyrympa efter duchen så käns et kass att hhon missde att mitt oprobmev var trötthet och iite piller, jag och maria träffades typ 29 minuter och har igert att annärka,
[14:01:50] Bror Carlzon: ¨men visst, det ka ju ligga e värk i bröstet ädå. Som sagt ett förnyelseförtroede igeb. Jag hopps vid detn blir spännande dyka up inför uppnedlemsgruppej inte för astt krig om det , bara förn att hålla skäppa under lskäppanlyktan.

Jag inser att det är svårt att läsa och mina stavfel kommer från ett tangentbord jag inte kommer överens med. Jag lovar att det är värt det, för det är ju precis en anghörig, men det är så svårt och kräver så jag har full respekt beundran för den son som altid säger sanningar till mig.  Ibland har han fel, men värmen från själ tror jag i sig försöka man hitta men är logheten i et so m sägs, det kanske sedan inte fukar så är han helt vivillig att förändras

Träffar: 1