Tack alla mina vänner

Jag har känt mig så ensam så länge. Men det är jag inte har jag kommit på. Det stöd jag fått från mina vänner på fejan räddade mig idag för att drabbas av den svarta hunden.

Det började med att jag grät som ett barn. Jag vet fortfarande inte varför, men tårarna rann och jag kände mig så usel och fel och ond. Men sedan fick jag allt det där stödet från mina vänner på fejan och Twitter. Jag har äkta vänner och mina tårar försvann och ersattes av en lugn och trygg känsla.

Allt jag gått i igenom de sista 10 åren önskar jag ingen. Bara mig själv. För de har gjort mig till en bättre, ödmjukare och bättre och ännu en bättre människa. Alla ensama tårar, all ilska mot livet och människor, alla kolsvarta tankar, tankar på att dö genom egen hand har haft en mening.

De har gjort mig till den jag är. Jag har kvar min humor, min kvickhet, min empati och min ödmjuk. Vetskapen att alla kan falla. Det är så svårt att resa sig, att klättra upp ur depressionen, att bli hel när alla bitar av en själv är utspridda. Jag är tacksam över att jag är en som klarat mig undan graven för tidigt.

Tack alla mina vänner, ni förgyller mitt liv, hjälper mig att resa mig. Var stolta över all hjälp ni gett mig.

En mycket tacksam man.

Hits: 0