Tack för en bra dag.

Hmm. Jag somnade av Flunitrazepan. Nu vägrar kroppen vakna. Man somnar på tre sekunder. Jag tror man vaknar på fyra timmar. Sov som en sten. Men de där tar jag inte mer. Någonsin.

Men det känns som en bra dag. Alla dagens möjligheter finns framför mig. Så jag sitter och tittar på tv fyras morgonprogram. Inte för att jag fattar något men ändå. Dricker kaffe och ätit ett ägg.

Igår var jag hos min mor på den korttid hon är just nu. Hon har ramlat och brytit axeln. Det känns kass måste jag säga. Mor börjar bli gammal och jag vet faktiskt inte vad jag ska göra när hon (förhoppningsvis om många år) dör. Hon har allid funnits i mitt liv, stöttat och hjälpt och lyssnat. Även om vi bråkat mycket under alla år.

Så idag ska jag besöka henne igen. Hjärtat gråter en smula. Jag brukar försöka hålla privata saker om andra. Men jag har frågat och det är ok att skriva om det på bloggen säger hon.

Sen är det fredag. Det blir som vanligt chips med dipp och cola. Jag försöker hålla mig från att dricka. Det är inte lätt och jag faller ibland. Men ändå känns det som att jag kommer att lyckas. Jag har kommit till det beslutet. Det räcker nu. Jag vill leva, jag vill inte göra bort mig mer. Jag vill att mina barn ska vara stolta över mig. Jag vill bli nykter och finna ett nytt liv. Det är svårt. Alkoholen har varit min vän i många år, min krycka, mitt sömnmedeledel, ångestdämpare, en vän när jag är ensam på kvällar och dagar och nätter. Men det SKA gå.

Så dagen är trots allt bra. Jag har min hund, mina barn, min mor, vädret är gott. Jag själv mår så mycket bättre med min nya medicin och nya diagnos, bipolär och ADHD. Anledningen till att dricka är borta.

Jag ser fram mot dagen.

Utsikten från min hemliga gavel.
Enhanced by Zemanta

Kommentera gärna, men håll det snyggt och prydligt. Skit åker ner i soptunnan med en gång.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.