Tack för ert stöd.

Jag ändrar aldrig något när jag bloggar. Det som jag skriver kommer rakt från hjärnan och ut till tangentbordet genom mina händer. Ibland låter jag till och med missade ord och stavfel. Det är så jag bestämt att min blogg ska vara.

Det enda jag försöker undvika är att lämna ut andra människor. För det oftast så lyckas jag med det, Men ibland så slinker det med en mening eller två där jag nämner andra. För det ber jag om ursäkt.

Jag älskar faktiskt att blogga. Det gör att mina tankar får lite ordning, det gör att jag har något vettigt att göra, det roar mig oerhört att skriva, för det är mitt stora intresse i livet. Jag möter många oerhört intressanta människor genom min blogg. Människor som ger mig insikt i andras liv, som ger mig styrka genom sina kommentarer.

Det finns tusen anledningar till att jag bloggar. Men det stora, viktiga anledningen är att bloggandet har räddat mitt liv, fått mig att inse att jag är en person som är värd att leva. Att jag har en mening med mitt liv. Att jag är någon som kan hjälpa andra genom mina texter. Genom att sprida budskapet att alla har något är viktiga. Att även jag är viktig och framför allt att alla kan falla, även de som har ett gott liv. För själen bryr sig inte om pengar eller status, den lever sitt eget liv.

Så jag vill tacka alla som läser. Även de som inte håller med mig, de som avskyr mig och de som anser sig vara förmer än mig. Alla ni förgyller mitt liv. De viktigaste finner ni i min länklista.

Tack för att ni vill ta del av mitt liv.

Då, när jag var som mest olycklig. Tack för att ni ger mig styrka till att få ett bättre liv.

Träffar: 0

2 tankar på “Tack för ert stöd.”

Kommentarer är stängda.